+36/70/415-3340

Élménytábor: Online szállásfoglalás

Több |

Szállásfoglalást szabad kapacitás függvényében fogadunk el, amely kizárólag az írásos visszaigazolásunkkal együtt érvényes.

A szobafoglalás az Ön megrendelésének időpontjában aktuális foglaltságunk függvényében, a weboldalunkon található aktuális technikai feltételekkel és árakkal érvényes. Szobafoglalás előtt kérjük nézze meg az Élménytábor foglalási és lemondási feltételeit, tájékozódjon a foglalással járó kötelezettségekről is. A foglalást követően a visszaigazolásunk közvetlenül az Ön által megadott email címre fog beérkezni.

Előfordulhat, hogy a foglalás véglegesítéséhez szükségünk lesz további információkra, ezért munkatársaink a megadott telefonszámokon kereshetik Önt. Ha kérdése van, hívjon bennünket: Telefon: +36/30/207-3038 , vagy írjon e-mailt: kapcsolat@elmenytabor.com

Szállásfoglaláshoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kattintson a 'Küldés' gombra. A 'Megjegyzés' rovatba legyen szíves beírni az igényelt szolgáltatást, esetleges kérdéseit, kéréseit.

Táborunk a legkedvezőbb érvényes, akciós árakon ad szállást, szolgáltatást Önnek!

Foglaláshoz vagy ajánlatkéréshez kérjük adja meg az alábbi adatokat:

Hello Wood 2012

Hello Wood hívja hőseit! Az alkotótáborra július második felében kerül sor a Dédestapolcsány közelében lévő Bánvölgye Táborban. Szokás szerint minden workshopon vegyes csapatokban vesznek részt a különböző egyetemekről érkező diákok, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csapatvezető-mentor irányításával.

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft.

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította