Táborunk felújítás miatt határozatlan ideig zárva tart!

Megértéseteket köszönjük!

Addig nézd meg a Facebook oldalunkat: ide kattintva/

+36/30/498-7074
Bánvölgy erdei tábor

Az ország legszebb részén, Dédestapolcsány és Szilvásvárad között a Bükk-hegység északi lábánál, a Bükki Nemzeti Park területén erdős, vadregényes környezetben található a Bánvölgye Tábor, a dédestapolcsányi Élménytábor.

A Bánvölgye Tábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas. A Bükk hegység lábánál, öles fák vigyázzák az Élménytábort. A város zajától távol kiváló lehetőséget találhatnak itt a természet közelségét kereső, tartalmas, aktív pihenésre vágyók. A szállások kialakítása biztosítja, hogy táborunkban a nagy létszámú iskolai csoportok és a baráti társaságok is megtalálhatják a legmegfelelőbb elhelyezést.

Bükki Kalcit Motel
Bélapátfalván

Szilvásváradtól 5 km-re található.

A motel 13 szobával rendelkezik
Minden szoba zuhanyzóval és mosdóval felszerelt.

Magyarország egyik első nemzeti parkja, amely az Északi-középhegységben fekszik
A bélkő hegy

A bélkő hegy

A Bél-kő a Bükk-fennsíkot körülölelő sziklasornak, az úgynevezett „kövek vonulatának” meghatározó indító tagja a Bükk nyugati részén. A hegy fehér sziklái 100 millió évvel ezelőtt emelkedtek ki az eltűnő őstengerből.

Szentléleki kolostor

Szentléleki kolostor

A szentléleki pálos kolostor, gótikus műemlék kolostorrom a Bükkben. A Bükk rejtekében, 710 m magasságban, a világtól elzárt ősvadonban épült föl a pálos szerzetesek kolostora, igazi, remeték számára való helyen.

Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt az ország egyik legmagasabban fekvő települése (tszf. 600 m), a gyógynövények kedvekőinek népszerű üdülőhelye. Bükkszentkereszthez tartozik Hollóstető, a Bükk egyik legszebb üdülőhelye.Lézerharc az Élmények Völgyében!


Szeretnénk bemutatni Magyarország legnépszerűbb szabadidős szórakoztató és ügyességi sport programját, aminek fő célközönsége a 6-18 éves gyermekek. A Lézerharcban résztvevők, az aktív mozgáson kívül, az igazi csapatjáték és felhőtlen kikapcsolódás élményét is megtapasztalhatják. A játékot professzionális felszerelésünk színesíti, ami meg tudja teremteni egyszerre a számháború, a bújócska és a napjainkban egyre népszerűbb számítógépes online játék élményét. Nagy előnye, hogy ezt a szabadban, aktívan élvezhetik a gyerekek, nem a számítógép előtt ülnek. A lézerharc játékok szervezésével 4 éve foglalkozunk és közel 2 éve települünk ki táborok, iskolák programjaiként. Nagy figyelmet fordítunk a profi játékvezetésre, ami meghatározza a gyerekek játékélményét, és aktivitását. Nagy örömünkre sikerült az Élmények Völgyében az Élménytábor vezetőségével kijelölnünk egy olyan izgalmas és egyben gyönyörű pályát, ami biztosítja a táborlakók helyben történő Lézerharcának lehetőségét. Legfőbb célunk, hogy a gyerekek egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak!


Jelentkezni lehet:
Fátyol Péter
info@lezerharc-miskolc.hu
30/7244601"

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft..

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította