+36/30/498-7074
  • Lovasoktatás kicsiknek és nagyoknak

    Felejthetetlen élmény. Szakképzett lovasoktatók várják kedves vendégeinket

  • Lovastúrák a Bükk-hegységben

    A Nyihaha Lovastanya egy festői szépségű faluban, Dédestapolcsányban található.

Lovaglás és lovastúrák az Élmények Völgyében

Több |

A Nyihaha Lovastanya az Észak-Bükk lábánál elhelyezkedő festői szépségű faluban, Dédestapolcsányban található.

2010 őszén kezdtük meg működésünket családi vállalkozásként, jelenleg 10 lovunk van. Célunk az, hogy minél több emberrel megkedveltessük ezeket a csodálatos állatokat és megismerkedjenek a lovaglás örömével. Ennek érdekében széleskörű szolgáltatást nyújtunk egészen a kezdők oktatásától a túralovaglásig, valamint gyermekek részére táborokat szervezünk és lehetőség van versenyzésre díjugratásban is.

Nyihaha Lovastanya - Dédestapolcsány az Élmények Völgyében

Lovaglás: Szakképzett lovasoktatók várják kedves vendégeinket! Lovasiskolánkban a teljesen kezdők elsajátíthatják a lovaglás alapjait futószáras oktatás keretében, a haladók pedig részt vehetnek egyéni lovaglóórán, illetve csoportos osztálylovagláson. Lehetőség van még lovaskocsikázásra és hintózásra is, azok számára, akik nem szeretnének nyeregbe szállni.

Lovastúrák: Lovardánkban szakképzett lovasoktatók és túravezetők, valamint nagyon nyugodt és jól kiképzett lovak várják kedves vendégeinket.

Versenyek: Oktatóink szakképesítéssel rendelkeznek és több éves díjugrató versenyzői múltjuk is van. Lovasiskolánkban vállaljuk a lovasok rajtengedély vizsgára és díjugrató versenyre való felkészítését, valamint fiatal lovak kiképzését és versenyre felkészítését.

Bővebb információt az Élmények Völgye és a Nyihaha weboldalán találsz:

Online foglalás

Hello Wood 2012

Hello Wood hívja hőseit! Az alkotótáborra július második felében kerül sor a Dédestapolcsány közelében lévő Bánvölgye Táborban. Szokás szerint minden workshopon vegyes csapatokban vesznek részt a különböző egyetemekről érkező diákok, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csapatvezető-mentor irányításával.

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft.

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította