+36/30/498-7074
  • Lovakocsikázás az Élmények Völgyében

    Szemet gyönyörködtető a Lázbérci tó és környéke, amely természetfotózáshoz is ideális hely.

  • Cél a híres Upponyi-szoros

    A Lázbérci tájvédelmi körzet felejthetetlen élményt nyújt az odalátogatóknak.

Lovaskocsikázás az Élmények Völgyében

Több |

Vass Attila vagyok, lovas kocsiztatással foglalkozom. A lovak szeretetét az elődeimtől örököltem.

Tedd felejthetetlenné ezt a napot egy lovas kocsizással. Akár születésnapi zsúrok meglepetéseként, vagy meg akarod nézni ezt a gyönyörű vidéket vagy lakodalmi eseményhez vagy szüreti felvonuláshoz is igényelheted. Mulatni vágyó baráti társaságoknak pincelátogatást helyben vagy a környező településeken, upponyi, dédestapolcsányi pincesoron borozgatással megturbózva, vagy mályinkai pálinkatúrát ajánlok.

Vass - Lovaskocsikázás - Dédestapolcsány az Élmények Völgyében

Többféle útvonalak közt választhatsz. A Lázbérci tájvédelmi körzet felejthetetlen élményt nyújt az odalátogatóknak. Szemet gyönyörködtető a Lázbérci tó és környéke, amely természetfotózáshoz is ideális hely. A hegység tölgyeseiben él a fokozottan védett magyar fésűsbagoly és a védett tölgyfaszender. A ragadozó madarak közül fészkel a fokozottan védett fekete gólya, békászósas, kígyászölyv és darázsölyv.

Az Upponyi-szoros sziklagyepeiben táplálkozik a bajszos sármány, míg a hűs bükkösökben a kékgalamb és a feketeharkály költ. A Csernely-patak és tározó fokozottan védett ragadozója a vidra, de megtalálható itt vadkacsa, gólya, szürke gém, róka, mókus és még számos erdei- és víziállat.
 

Gyere velem lovaskocsimon, közben fotózd a természetet, és kortyold a finom helyi nedüket:-)
 

Bővebb információt az Élmények Völgye weboldalán találsz:

Online foglalás

Hello Wood 2012

Hello Wood hívja hőseit! Az alkotótáborra július második felében kerül sor a Dédestapolcsány közelében lévő Bánvölgye Táborban. Szokás szerint minden workshopon vegyes csapatokban vesznek részt a különböző egyetemekről érkező diákok, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csapatvezető-mentor irányításával.

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft.

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította