+36/30/498-7074
  • Bélapátfalvi vidámpark

    Számtalan játékkal kínál kikapcsolódási lehetőséget a szabadba vágyóknak

  • Kicsiknek, nagyoknak

    Remek programot jelenthet a Bélapátfalvi vidámpark

  • Nem csak gyerekeknek

    Minden korosztály megtalálja itt a számára izgalmas szórakozást.

Szórakozási lehetőségek: Vidámpark, színház, mozi, DISCO.

Több |

Remek programot jelenthet a Bélapátfalvi vidámpark, amely számtalan játékkal kínál kikapcsolódási lehetőséget a szabadba vágyóknak.

A kirándulást érdemes egy tartalmas történelmi sétával kezdeni a nevezetes apátság környékén, majd pedig jöhet a lazább pihenés. Minden korosztály megtalálja itt a számára izgalmas szórakozást. A körhinta élvezetes lehet a kisebbeknek-nagyobbaknak, nemkülönben a gokart, az elektromos dodzsem vagy a vízi dodzsem, ahol különleges hajók ütközhetnek egymással. A vendégek biztonságára nagy gondot fordítanak, a játékokat, berendezéseket független szakemberek vizsgáztatják rendszeresen. Bátran ki lehet tehát próbálni az ugrálós légvárat is.

Bélapátfalvai vidámpark az Élmények Völgye ajánlatában

Nagy családok, csoportok figyelmébe ajánljuk a kedvezményes jegyvételi lehetőséget, érdemes az engedményekről tájékozódni. A bélapátfalvai vidámpark május elsejétől szeptember végéig mindennap nyitva 10-től 19 óráig. A vidámparkban található: körhinták, ugrálóvár, elektromos dodgem, elektromos kisautó, kisvonat, vizi dodgem, go-kart pálya, száraz csúzdapályák, quad pálya, büfé.

Bőveb információt, Mozik, Színházak, Discok programját, elérhetőségeit az Élmények Völgye weboldalán találod:

Online foglalás

Hello Wood 2012

Hello Wood hívja hőseit! Az alkotótáborra július második felében kerül sor a Dédestapolcsány közelében lévő Bánvölgye Táborban. Szokás szerint minden workshopon vegyes csapatokban vesznek részt a különböző egyetemekről érkező diákok, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csapatvezető-mentor irányításával.

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft.

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította